KOMŞU BU İŞİ ÇÖZMÜŞ

KOMŞU BU İŞİ ÇÖZMÜŞ

Daha dün Avni Akyol parkı?nda bankların kuş pisliği içindeki görüntülerini ekranlara taşımıştık. Vatandaşlar belediyenin bankları temizlemesini beklerken, Bolu Belediyesi bu sorunu çözmüş. Kadın timi kuran Bolu Belediyesi mevsimlik kadın işçileri, kar küremeden sonra şimdi de kuş pisliklerini temizlemek için harıl harıl çalışıyorlar.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde mevsimlik işçi olarak çalışan kadınlar,yoğun kar yağışı nedeniyle günlerce kar temizleme çalışmalarını tamamladıktan sonra şimdi de belediye önündeki süs havuzunu kirleten güvercinlerin pisliklerini fırça ile her gün temizliyorlar.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görev yapan mevsimlik kadın işçiler durmak bilmiyorlar. Ana caddelerde biriken karları kürek ve süpürgelerle temizleyen,bir erkeğin yapabileceği en ağır işleri bile yapan kadın işçiler bu sefer de güvercin pisliği temizlemeye başladılar. Dün ekranlara getirdiğimiz kuş pisliği içindeki banklar ya da aynı sorunun yaşandığı başka yerler için de Düzce Belediyesinin böyle bir çalışma yapabileceği düşünülüyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.