MAKİNELERİN ÇIKIŞINA İZİN VERDİLER

MAKİNELERİN ÇIKIŞINA İZİN VERDİLER

Kaynaşlı Üçköprü mevkiinde faaliyet gösteren tekstil fabrikasının önünde 1 haftadır paralarını almak için bekleyen işçilere maaşlarının bir kısmı dağıtıldı. İşçilerin fabrikadan çıkmasına izin  vermediği makineler TIR?lara yüklendi ve fabrika Düzce?den gitti.

Geçtiğimiz hafta Kaynaşlı Üçköprü?de faaliyet gösteren tekstil fabrikasının iflas etmesiyle birlikte, içerde 2 aylık paraları kaldığını iddia eden işçiler fabrika önünde eylem yapmıştı. 1 hafta gece gündüz fabrika önünde bekleyen işçiler, paralarını almadan fabrika sahiplerinin kaçacağını iddia ederek, makinelerin çıkışına izin vermemişti.


MAKİNELERİN ÇIKIŞINA İZİN VERMEDİLER paylaşan: duzcetv

Fabrika önünde bekleyişini sürdüren işçilere dün akşam maaşlarının bir kısmı verildi. Paralarının bir kısmı içeride kalan işçiler ile fabrika yetkilileri arasında anlaşma sağlanmaya çalışılırken, işçilerin içeride kalan paraları olduğu ancak, ?paramızı aldık? şeklinde imzaları alındığı öğrenildi. Makinelerin fabrikadan çıkışına izin vermeyen işçiler eylemlerine son verdi ve TIR?lara yüklenen makineler fabrikadan çıkarıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.