BBP KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

BBP KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

 

29 Ocak 1993' de Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşları tarafından kurulan Büyük Birlik Partisi bugün 22. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Büyük Birlik Partisi Çilimli İlçe Başkanı Haşim Saray bir mesaj yayınlayarak, ?Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu?nu minnet ve şükranla anıyoruz.? Dedi.

 

1993 yılında kurulan Büyük Birlik Partisi?nin 22. kuruluş yıldönümü kutlanırken, Büyük Birlik Partisi Çilimli İlçe Başkanı Haşim Saray bir mesaj yayınlayarak, ?Geçmişi şaibesiz, alnı açık Türkiye sevdalılarının kurduğu, şan ve şeref dolu bir geçmişe sahip, derin tarihin, derin milletin çelikleşmiş iradesi Büyük Birlik Partisi 22 yıldır doğru çizgisinden sapmayan bir anlayışla Türk siyasi hayatının yüz akı olmaya devam etmektedir.?dedi.

Saray mesajında, ?Bugün günlerden Büyük Birlik Partisi. 29 Ocak 1993' de,  şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşları tarafından kurulan partimizin bugün 22. kuruluş yıl dönümünü. Partimizin kuruluşundan bugüne çocuklarının nafakalarından arttırarak siyaset yapanlara selam olsun.Siyasetlerini sürdürenlere, hizmetlerini devam edenlere Allah güç kuvvet versin.

Hareketimizin içerisinde hizmet etmiş rahmeti rahmana kavuşmuş büyüklerimizi, başta Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere minnetle ve şükranla anıyorum.Mekanları cennet olsun.?ifadelerine yer verdi.

Büyük Birlik Partisi?ni kuran ancak 25 Mart 2009 günü gerçekleşen helikopter kazasında hayatını kaybeden genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu unutulmazken, parti, 3 Temmuz 2011 Pazar günü yapılan kongre ile Genel Başkanlığa getirilen Mustafa Destici ile yoluna devam ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.