VATANDAŞA İDEAL HİZMET

VATANDAŞA İDEAL HİZMET

Zaman zaman Düzce?de devam etmekte olan yatırımları denetleyen Vali Ali İhsan Su, valiliğe bağlı kurumları da ziyaretlerine dahil etti. Bugün İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Su, çalışmaları denetledi, müdürlüğün yepyeni bir sistemle vatandaşa hizmet ettiğini söyledi.

Vali Ali İhsan, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışmaları denetledi, hizmetler hakkında kurum Müdürü Ahmet Nuri Oğuz?dan bilgi aldı.


NUFUS MÜDÜRLÜĞÜNÜ DENETLEDİ paylaşan: duzcetv

Nüfus Müdürlüğü?nün arşivini gezen Vali Su, yeni sistemler hakkında da bilgi alırken, işlem için gelen vatandaşlarla da sohbet edip,hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu.

Nüfus Müdürlüğünün modern yapısıyla 50 yıllık hizmet edecek şekilde dizayn edildiğini söylerken, en ideal hizmetin sunulmaya çalışıldığını vurguladı.

Vali Su, ?İl Nüfus Vatandaşlık İşleri Müdürlüğümüzü ziyaret ettim,denetledim.Şu anda nüfus hizmetlerini çok güzel bir ortamda vatandaşlarımıza vermeye çalışıyoruz.2014 yılında nüfus müdürlüğünde 151 binin üzerinde işlem gerçekleştirilmiştir.Son derece modern bir ortama kavuştu.Kompakt arşiv sistemine geçilmiş, buranın 50 yıl ihtiyacını görecek şekilde dizayn edilmiştir.Hizmet verilen alanda banko sisteminden masa sistemine geçilmiştir. Vatandaşlarımız birebir işlemlerini rahat yapabilir hale gelmiştir. Elektronik sıra sistemi getirilmiştir.Kendileri için oturma alanları da oluşturulmuştur. Gerçekten çok ideal hizmeti vatandaşlara sunmaya çalışıyoruz.?dedi.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ahmet Nuri Oğuz ise yeni kimliklerin kullanılmaya başlayacağı tarih hakkında bilgi verdi.

Vali Su, kurumdaki denetlemenin ardından nüfus müdürlüğünde başarılı çalışmalarından dolayı ayın personeli seçilenlere başarı belgelerini verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.