KAYBEDEN DÜZCE OLMASIN

KAYBEDEN DÜZCE OLMASIN

Bölgesel Amatör Ligde Pazar günü Düzce?nin iki takımı karşı karşıya gelecek. İki kardeş takımın maçı öncesi sağduyu çağrısı yapılırken, maç öncesi ve maç anında gerginliğe neden olabilecek hiçbir provakasyona prim verilmemesi bekleniyor. Yaşanacak herhangi bir olumsuzluğun Düzce?ye zarar vereceği görüşü ön plana çıkarken, centilmence bir maç sonunda kazananın Düzce olması isteniyor.


KAYBEDEN DÜZCE OLMASIN paylaşan: duzcetv

 

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Düzce?nin iki takımı hafta sonunda birbirleri ile oynayacak. Her şeyden önce iki kardeş takımın dostça mücadelesini izlemek istiyor Düzceliler. Maç öncesi, maç anında ve maç sonrasında yaşanacak gerginlikler, provakasyonlara sağduyulu taraftarların izin vermeyeceği düşünülürken, geçmişte yapılan hatalardan takımların değil Düzce?nin kaybettiği de biliniyor.

Pazar günü oynanacak maçta her hangi bir taşkınlığa neden olmadan, kardeşlik içinde oynanacak maçın sonunda sonuç ne olursa olsun Düzce kazanacak. Her iki takımın taraftarlarının da Düzceli olduğunu unutmayarak takımlarını gerektiği gibi desteklemesi bekleniyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.