LODOS HER YERİ UÇURDU

LODOS HER YERİ UÇURDU

Düzce?de dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli lodos, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli lodos, bazı binaların çatısındaki kiremitleri uçurdu.Cedidiye mahallesinde bir binanın kiremitleri dökülünce iş başa düştü, itfaiyenin merdiveni ile çatıya çıkan muhtar Celalettin Yesirci kiremitleri kendisi yerleştirdi.

Dün akşam Düzce?yi etkisi altına alan lodos bir çok yerde çatılardan kiremitlerin düşmesine, çanak anten ve tabelaların devrilmesine yol açtı.


LODOS KİREMİTLERİ UÇURDU paylaşan: duzcetv

Dün akşam etkili olan lodos ile birlikte Cedidiye mahallesi eski Bolu caddesi üzerinde bir binanın kiremitleri yerlere düşerken, bu sabah saatlerinde vatandaşın şikayeti üzerine olay yerine gelen mahalle muhtarı Celalettin Yesirci, itfaiyenin merdivenli aracı ile çatıya çıkarak kiremitleri kendisi yerleştirdi.

Bu arada, Düzce Valiliği de, Düzce ve çevresinde şiddetli fırtına görülebileceği uyarısında bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentte yarından itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi.

Kuvvetli rüzgarın özellikle deniz kıyısındaki Akçakoca ilçesinde etkili olabileceği duyurulan açıklamada, "Cumartesi günü  sabah saatlerinden itibaren 9 kuvvetinde saatte 75-90 kilometre hızla esen fırtına bekleniyor. Fırtınanın gün ve gece boyu etkili olabileceği düşünülüyor. Fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanabilir" ifadesi kullanıldı.


LODOS ETKİLİ OLUYOR paylaşan: duzcetv


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.