KALICI İŞ YERLERİNİN ÇATISI UÇTU

KALICI İŞ YERLERİNİN ÇATISI UÇTU

Kimiz zaman su içinde kalan,kimi zaman madde bağımlılarının yaktığı kalıcı işyerlerinde sahipsizlik diz boyu. Bugüne kadar bir çok kez gündeme taşıdığımız kalıcı işyerlerinin bugün de çatısı uçtu. Bakımsızlıktan dökülen işyerleri hem esnafı hem de KALDER Başkanı Mehmet Bilgin?i isyan ettirdi. 



KALICI İŞYERLERİNİN ŞİMDİ DE ÇATISI UÇTU paylaşan: duzcetv

Bugün Düzce?yi etkisi altına alan lodos zaten dökülmekte olan kalıcı işyerlerinin çatısını uçurdu.

Çatının üzerindeki doğramalar kağıt gibi katlanarak toplanırken, çevredekiler büyük korku ve panik yaşadı.

Çatının yola uçmasına karşı itfaiye çağırılırken, rüzgarın devam etmesi halinde çatının uçarak insanların can güvenliğini tehdit etmesinin önüne geçilmesi istendi.Ancak itfaiye müdahale etmeden geri gitti.

Bir çok kez su içinde kalan,bir çok kez yanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan, farklı amaçlarla kullanılan işyerlerinin sahipsiz kaldığını defalarca gündeme getirmiştik.

Bugün ise rüzgardan uçan çatı ile artık el atılması gerektiği gözler önüne serilen kalıcı işyerleri için hem esnaflar hem de Kalıcı Konutlar (KALDER) Başkanı Mehmet Bilgin isyan etti. 

Kalıcı işyerlerinde pastane işleten Nazile Arslan, binalarda sorun bitmediğini söylerken,esnafların buraları terk etmek istemediğini,bir an önce çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

Arslan, ?Bu konudan çok muzdaribiz. Hiçbir sonuca bağlanmıyor.Tinercisi bitmiyor,elektrik kesintisi bitmiyor, her şey var burada.Çatılar rüzgardan çöktü,binalar çok kötü.kesinlikle kullanılacak gibi değil biz kendimiz düzeltmeye çalışıyoruz ama yeterli olmuyor.Çatıyla ilgi sorun daha önce de vardı. Akması zaten bitmiyor.Bu şekilde devam etmez,esnaf bir şekilde devam etmek istiyor, ama bir an önce sahip çıkmalarını istiyoruz.? Dedi.

Sahipsiz kalan işyerleri için artık valilik ve özel idarenin harekete geçmesi gerektiğini savunan KALDER Başkanı Mehmet Bilgin ise, ?artık can güvenliğimiz kalmadı? derken, ?Ya çözüm bulunsun, ya da temelinden sökülüp atılsın? şeklinde tepki gösterdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.