GÜMÜŞOVA MEM TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GÜMÜŞOVA MEM TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Eğitimde istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Düzce?de zaman zaman başarılı çalışmalar da yapılıyor. Gümüşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de başarılı bir performansla, ? Okullar Hayat Olsun ? projesi kapsamında 2014 Yılında belge alan kursiyer sayısının nüfusa oranına göre sıralamasında Türkiye 3.?sü oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü?nün ? Okullar Hayat Olsun ? projesi kapsamında düzenlenen kurslarda başarı gösteren milli eğitim müdürlükleri ve halk eğitim müdürlüklerine İstanbul?da düzenlenen törenle ödül verildi.

Proje, Gümüşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gümüşova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne de ödül getirdi.  2014 Yılında belge alan kursiyer sayısının nüfusa oranına göre sıralamasında Gümüşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gümüşova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türkiye genelinde 3. Oldu.

 

 Kadıköy  Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılan Ödül törenine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından davet edilen Gümüşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Gündoğdu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Yayla katılarak ödüllerini aldılar. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.