MAÇA 25 TARAFTAR ALINACAK

MAÇA 25 TARAFTAR ALINACAK

Düzcespor?un cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sultangazispor maçına 25 Düzcespor taraftarı girebilecek. Genel Kaptan Selahattin Kudu, az seyirci alınacak olması nedeniyle  taraftarların maça gelerek mağdur olmamalarını istedi.

 

Düzcespor, Cumartesi günü Sultangazispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Şıralık?ta sürdürüyor. Bugün son idmanını yaparak yarın saat 13:00 itibari ile İstanbul?a gidecek olan temsilcimiz, bu maçtan alacağı üç puan ile liderliğini sürdürmek istiyor.


MAÇA 25 TARAFTAR ALINACAK paylaşan: duzcetv

 

Şıralık sahasında takımın çalışmalarını izleyen Düzcespor Genel Kaptanı Selahattin Kudu maçın oynanacağı statta Düzcespor taraftarlarına 25 kişilik kapasite ayrıldığını söyleyerek taraftarlara çağrıda bulundu.

Kudu, ?Bize gelen yazıda,500 kişilik sahanın yüzde beşi olduğu için bize 25 kişilik yer ayırmışlar.Çok seyircimizin gelmesine gerek yok.Gelip de orada mağdur olmalarını istemiyoruz. Sultangazi ile iyi bir dostluğumuz var.Onların da aynı dostluğu bize göstereceğinden şüphemiz yok.İyi bir dostluk maçı olacak diye düşünüyorum.Lider gidip lider dönmeyi istiyoruz?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.