ÇABUK, HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR

ÇABUK, HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR

 AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, hız kesmeden sürdürdüğü ziyaretleriyle Düzce'de girilmedik yer bırakmıyor. Seçim çalışmaları nezdinde akşam Akçakoca İlçe teşkilatlarıyla bir araya gelen Çabuk, gün içerisinde de öte yandan sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında özel okul ziyareti yaparak özel çocuklarla birlikte oldu. 


 

Çabuk, Akçakoca Sağlık Grup Başkanlığı görevinden ayrılarak AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adaylığını açıklamasının ardından son teşkilat ziyaretini bu ilçede gerçekleştirerek, ilçe teşkilat yöneticileri ve üyelerle bir araya geldi.


 

Ziyarette, aday adaylığına giden süreci ilçe teşkilatıyla paylaşan Çabuk, Yeni Düzce üzerinde durduğu konuşmasında, "Yeni Türkiye vizyonunda 2023,2053 ve 2071'e giden yolda gerek ilimizin, gerekse en büyük ilçesi konumunda bulunan Akçakoca'da, diğer ilçelerimizle birlikte, hep beraber her alanda yenilikleri gerçekleştirmek istiyorum. Sizlerin desteklerinizle bunu gerçekleştirebileceğimizi iyi biliyorum" dedi.


 

Adalet ve Kalkınmanın, AK Partiyle birlikte Türkiye'ye düzen getirdiğini ifade eden Çabuk, "Yeni Türkiye'de yer alacak Yeni Düzce'nin kalkınması da tarım ve turizmden geçiyor. Elbette bir tıp doktoru olarak sağlık alanında yapılanlara ve yapılması gerekenlere de hakimim. Tüm bunları birleştirdiğimizde Düzce'miz, el ele vererek, ulaşılabilirlik anlamında ki sıkıntıları da ortadan kaldırarak Yeni Türkiye'de ki yerini alacaktır" şeklinde konuştu.


Akçakoca teşkilat başkanı Dergah Akça ise Çabuk'un uzun yıllardır sağlık alanında ilçelerinde önemli bir görev üstlendiğini belirterek, aday adaylık sürecinde çalışmalarında kendisine başarılar diledi.


Akşam teşkilat ziyaretlerini gerçekleştiren Çabuk, gündüz vakitlerinde önce sosyal sorumluluk çalışması kapsamında Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız ve dernek üyeleriyle birlikte Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, özel çocuklarla bir araya geldi.


 

Derneğin yaptığı yardım çalışmasında gönüllü olarak kendilerine yardım eden Çabuk, burada bulunan gençlerle sohbet ederek, isteklerini dinledi.


Daha sonra Muhtarlar Derneğine geçen Çabuk, burada geçtiğimiz hafta yapılan seçimin ardından başkanlığa seçilen Yaşar Çengel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.


Öncelikle kendisini tanıtan Çabuk, daha sonra seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdiği muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm noktaları konusunda not alarak, aday gösterildiği taktirde iletişim halinde olacağını belirterek destek istedi. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet söylemleriyle sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.