KESKİN: BU BİR BAYRAK YARIŞI

KESKİN: BU BİR BAYRAK YARIŞI

AK Parti?de bugün temayül heyecanı yaşanırken, teşkilatlar milletvekili olarak görmek istedikleri 3 aday adayına oy verdi.Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, temayül sandıklarının, temayülün kesin sonuç verdiği havasını engellemek için genel merkezde açılacağını bildirdi.

7 Haziran?da yapılacak genel seçimler öncesinde dün aday adaylarını partililere tanıtan Ak Parti?de bugün de temayül oylaması vardı. 67 aday adayı milletvekilliği için başvuruda bulunurken, milletvekilleri ve eski il başkanı dışında 60 aday adayı içinden tercih yapıldı.


KESKİN BU BİR BAYRAK YARIŞI paylaşan: duzcetv

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, bunun bir bayrak yarışı olduğunu söylerken, temayülün aday belirlemede ilk aşama olduğunu, yüksek bir oy oranı ile Düzce?de yine 3-0 yapacaklarını belirti.

Keskin, ?Bin 75 delegasyon oy kullanacak.Çok kıymetli aday adayı ağabeylerimiz ve kardeşlerimiz var. Burada demokrasinin kuralı olan, bizim özümsediğimiz bir durumdur bu, partimiz de çok önem veriyor. Delegasyonun kullanacağı oylarla birlikte genel merkezimizde değerlendirmeler yapılacak.Bugün yaptığımız temayül oylaması aday adayı belirleme sürecinde bir aşamadır.Kriterlerden bir tanesidir.Burada bir bayrak yarışı var. İnşallah bu süreci hayırlısıyla tamamlayacağız. Dünkü aday adayı tanıtım programımız da muhteşem geçti.Güzel bir yarış olacağına inanıyoruz.Temayülde oy kullanılacak aday adayı sayısı 60. Milletvekillerimiz, daha önce görev yapmış il başkanımız, belediye meclisinden istifa etmiş bir ağabeyimiz var onlara oy kullanılmayacak.Genel merkezin belirlediği bir kriterdir.Biz teşkilatımızla seçime hazırız.İnşallah 3-0 yine milletvekilliğini alacağız.hatta daha yüksek bir oy oranı ile alacağız.Hedeflerimiz çok yüksek.?dedi.

Keskin, ilk kez yapılacak bir uygulama ile temayül sandıklarının genel merkezde açılacak olmasının nedenini de açıkladı.

Keskin, ?Temayül sandıkları burada açılmayacak. Genel merkezdeki komisyon tarafından değerlendirilecek.Biz burada açtığımız zaman, temayül sanki en kesin sonucu veriyormuş gibi bir hava oluşuyor.Bunu engellemek için genel merkezde bir komisyonumuz var.?şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.