YEŞİLAY?DAN ÖNEMLİ ETKİNLİK

YEŞİLAY?DAN ÖNEMLİ ETKİNLİK

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında  Yeşilay Cemiyeti Düzce Şubesi Krem park AVM de Çocuklara yönelik etkinlik gerçekleştirdi.Yeşilay tarafından bilgilendirici Broşür ile Yeşilay algısını oluşturmak için çocuklara ve yetişkinlere hediyeler dağıtıldı.Düzce'nin en büyük sorunlarından biri olan madde bağımlılığına dikkat çekildi.

Yeşilay Haftası Düzce?de de etkinliklerle kutlanıyor. Yeşilay Cemiyeti Düzce Şubesi Krem park AVM de Çocuklara yönelik etkinlik gerçekleştirirken, çocuklar ve yetişkinler Yeşilay Standına yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar Palyaço il eğlenirken,yüz boyama,Balon etkinliği,Kum Boyama etkinleri yaptılar.

Şube Başkanı Fatih Yıldırım, Madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklarda önlemin çok erken yaşlarda ve evde başlaması gerektiğini söylerken, ?çocuklarımızın yanında asla sigara içmemeliyiz,çocuklarla etkili zaman geçirmeli onları yalnız bırakmamalı,Hayır demeyi ve doğru tercih yapmalarını sağlamalıyız.Sakın benim Çocuğum yapmaz demeyelim, her zaman abartmadan çocuklarımızın arkadaşlarını,gittiği yerleri takip etmeliyiz.Çocuklarımızın Sanatsal,Kültürel,Sportif faaliyetlerde yer almasını sağlamalıyız ki Kendilerine güvenleri artsın ve enerjilerini atmasını sağlasın.Madde bağımlılığı ile ilgili Düzce de yapılan çalışmaları da takip ediyor ve destekliyoruz.Sorun hepimizin tüm toplumun sorunu? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.