DÜZCESPOR'DA YENİ DÖNEM

DÜZCESPOR'DA YENİ DÖNEM

Düzcespor'da yeni dönem. Cenap Taner'in istifasının ardından Murat Şenvardar ile anlaşma sağlandı,Murat Hoca bugün takımı başına geçerek ilk idmanını gerçekleştirdi.

DÜZCESPOR da Cenap Taner'in ın istifasının ardından yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanan yeni teknik sorumlu Murat Şenvardar bugün göreve başladı şıralık tesislerinde takımla bir araya gelen Şenvardar futbolcularla tek tek tanıştırıldı, daha sonra futbolcularla kısa bir toplantı yaptı.


DÜZCESPORDA ŞENVARDAR DÖNEMİ paylaşan: duzcetv

 

Antreman sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Şenvardar, "önümüzde 6 tane maçımız var, 6 tane final oynayacağız, buraya başarılı olmak için geldim ve amacım DÜZCESPOR U üçüncü lige çıkarmak bu futbolcular 5 puan öne geçmeyi başarmış futbolcular yeniden aynı başarıyı yakalamak için var gücümüzle çalışacağız. ilk finalimiz Kütahyaspor ile  pazar günü oynayacağımız maçta tüm düzceli futbolseverleri türbinlere davet ediyorum" dedi.

 

MURAT ŞENVARDAR KİMDİR?

Murat Şendavar, Teknik direktörlük kariyerine Anadolu Üsküdar 1908 Spor'da Profesyonel Takım Antrenörü Olarak 2006 yılında başladı. 2007 yılında yeniden Anadolu Üsküdar 1908 Spor'la sözleşme uzatıp Bu seferde Profesyonel Takım Teknik Sorumlusu Olarak görevine devam etti.

2008-2009 Sezonunda doğduğu semtin takımı Bayrampaşaspor'da Teknik direktörlüğe Başladı. Geldiği sezon Bayrampaşaspor'u 16 yıl aradan sonra 3.lig'e taşıdı. Yine aynı sezon Anadolu Üsküdar 1908 Spor'a Geri dönen Murat Hoca, 1 Sene kadar takımın antrenörlüğünü sürdürdü. 2010-2011 sezonunda Bölgesel Amatör Lig Takımlarından Küçükçekmecespor'un Başına Geldi ve Geldiği Sezon Küçükçekmecespor'u 3.Lige taşımayı Başardı. Eylül 2011'de yeniden Anadolu Üsküdar 1908 Spor'a Geri döndü. 2012 Kasım ayında Kötü gidişten Dolayı Bülent Demirkanlı ile yollarını ayıran ve 3.Lige Çıkarttığı Bayrampaşaspor'un Başına Geçti. Çıktığı 2 Maçın 1'i Berabere biterken 1'i Bayrampaşaspor'un Galibiyetiyle tamamlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.