GELECEĞE DÖRT NALA HAYATA GEÇİYOR

GELECEĞE DÖRT NALA HAYATA GEÇİYOR

Düzce Belediyesi ile Beyazay Derneği ortaklığında hazırlanan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından hibe almaya hak kazanan "Geleceğe Dört Nala" Projesi'nin açılış toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda engelli çocuklar için bir de sürpriz vardı. Projenin kahramanları iki midilli salona getirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından hibe almaya hak kazanan, Düzce Belediyesi ile Beyazay Derneği ortaklığında hazırlanan "Geleceğe Dört Nala" Projesi'nin açılış toplantısı bugün yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Salih Karabulut, Milletvekili İbrahim Korkmaz, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, STK temsilcileri ve engelli çocuklar ile aileleri katıldı.


GELECEĞE DÖRT NALA HAYATA GEÇİYOR paylaşan: duzcetv

Geleceğe dört nala projesinin tanıtımını içeren slayt gösterisinin ardından Proje koordinatörü Ebru Batum, projenin engelliler için farklılık yaratmak olduğunu söyledi,proje hakkında bilgiler verdi.

Beyaz Ay derneği Düzce Şubesi Başkanı Nurullah Çelebi, Geleceğe Dört Nala projesinin bir fırsat olduğunu söyleyerek, engelliler için hazırlanacak projelere örnek olmasını diledi.

Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, bakanlığın onay verdiği projenin benzer projeler kapı açacağını vurguladı ve tüm STK?larda proje beklediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi tarafından hazırlanmış paydaşları olan güzel bir projenin hayata geçirildiğini söyledi, Avrupa Birliği Proje Ofisinin açılmasındaki en büyük amacın böyle projelere imza atılması olduğunu belirtti.

Toplantıda Milletvekili İbrahim Korkmaz ve Vali Yardımcısı Salih Karabulut konuşma yaparak projedede emeği olan tüm kurumları tebrik ettiler.

Konuşmaların ardından salonda bir sürpriz yaşandı. Çocukların büyük ilgisini çeken sürprizde, projenin kahramanları olan atlar üzerlerinde iki engelli çocuk ile birlikte salona girdiler. Bu gösteri salonda büyük alkış alırken, diğer çocuklarda atları sevme imkanı buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.