KESKİN?DEN 28 ŞUBAT AÇIKLAMASI

KESKİN?DEN 28 ŞUBAT AÇIKLAMASI

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 28 Şubat 1997 Post-Modern darbe ile ilgili olarak basın açıklaması yayınladı.Keskin, ?7 Haziran seçimlerinde halkımızın teveccühü ile halkın iradesini yansıtan bir anayasayla bu hain güç odaklarının önünü tamamen keselim.? Dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin; 28 Şubat Post-Modern darbesinin yıldönümünde yaptığı yazılı açıklamada, ?o karanlık yılları, halkın iradesine, inançlarına vurulmuş o darbe günlerini hatırlıyor ve halkımıza tekrar hatırlatıyoruz.?dedi.

Keskin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 28 Şubat 1997 yılında doğan yavrularımız bugün 18 yaşındalar. O talihsiz, utanç günlerinde dünyaya geldiler. Eğer AK Parti hükümetinin dirençli dik duruşu olmasaydı belki de bugün; geçmişteki ablaları gibi başörtüleri yüzünden üniversitelere giremeyeceklerdi, üniversite sınavlarındaki haksız katsayı uygulamaları yüzünden sınavları dahi kazanamayacaklardı. Nice ağabeyleri gibi bugün askeriyeye alınmayacaklar, kahraman Türk ordusunun şanlı üniformasını üzerlerinde taşıyamayacaklardı.

Keskin, ?7 Haziran seçimlerinde halkın teveccühü ile halkın iradesini yansıtan bir anayasayla bu hain güç odaklarının önünü tamamen keselim.?derken,  ?Daha demokratik, daha refah bir ülkeye hep beraber yürüyelim. Allah bu millete bu utanç yıllarını tekrar yaşatmasın? ifadelerinde bulundu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.