?ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BİZİM EN ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZDİR

 ?ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BİZİM EN ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZDİR

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, "Şehit ve Gazilerimiz bizim en önemli değerlerimizdir. Gereken destekleri kendilerine sağlayacağımızdan hiç şüpheleri olmasın" dedi.

 
AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, parti içi temayül yoklamasının ardından yeniden başladığı seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi ve El Sanatları Eğitim Merkezini ziyaret etti.


 

Çabuk, ilk olarak ziyaret ettiği Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nde Başkan Ayhan Metin ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Öncelikle kendisinden bahseden Çabuk, şehit ve gazi derneklerine yönelik hükümetin politikalarının büyük yol kat edilmesine olanak sağladığını belirterek, "Elbette ki bunlarla yetinilmeyecek, bizlerde sizlerinde teveccühleriyle vekil olarak gösterildiğimiz ve seçildiğimiz taktirde elimizden gelen gayreti göstermeyi sürdüreceğiz" dedi.


 

Dernek olarak yapmış oldukları çalışmaları uzaktan da olsa takip etmeye çalıştığını ifade eden Çabuk, "Şehit ve Gazilerimiz bizim en önemli değerlerimizdir. Bugüne kadar hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalara ek olarak gereken destekleri kendilerine sağlayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın" şeklinde konuştu.


 

Dernek Başkanı Metin ise Çabuk'un ziyaretinin kendileri adına önemli olduğunu ifade ederek, bugüne kadar kimsenin bu şekilde kendilerine yaklaşım sergilemediğini, partisinden aday olarak gösterilip vekil seçildiği taktirde, dernekleri ile ilgili söylemlerini yerine getireceğine inandıklarını ifade etti.


Daha sonra Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi'nde Başkan Vedat Nefesoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çabuk, burada da kendisinden bahsederek, dernek üyelerinin sorunlarını dinledi ve notlar aldı. Nefesoğlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu Çabuk'a iletti.


 

Dernek ziyaretlerinin ardından El Sanatları Eğitim Merkezi'nde Müdür Ahmet Aycan'ı ziyaret eden Çabuk, merkezin çalışmaları ve verilen kursların içerikleri konusunda detaylı bilgi alarak, Aycan'ı yaptıkları başarılı çalışmalardan ötürü tebrik etti.
Ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirten Aycan ise aday adaylığı çalışmalarında Çabuk'a başarılar diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.