KESKİN'DEN TEMAYÜL AÇIKLAMASI

KESKİN'DEN TEMAYÜL AÇIKLAMASI

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, geçtiğimiz hafta sonu yapılan temayülün ardından kamuoyunda zikredilen isimlerin doğru olmadığını söyledi, "bu tür açıklamalara itibar etmeyin" dedi.

Keskin, temayül oylamalarının kesinlikle açıklanmayacağını, en yetkili mercinin genel merkez ve il başkanlığı olduğunu söylerken, "bu tür yanlış bilgiler hem bizi hem aday adaylarımızı yaralıyor" dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin Temayül Yoklaması sonuçları hakkındaki asılsız haberlere karşı basın açıklaması yaptı.


KESKİNDEN TEMAYÜL AÇIKLAMASI paylaşan: duzcetv

 

Keskin, ?Geçtiğimiz Cumartesi günü 18 Temmuz Spor Salonunda AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adaylarımız teşkilatlarımız tarafından oylandı. Temayül yoklamamıza büyük bir katılım olurken sorunsuz bir şekilde büyük bir aile gibi temayülümüzü tamamladık.AK Parti Genel Merkezimizin aldığı temayül yoklamasının açıklanmasına yönelik kriterler halen geçerlidir.Bazı gazete ve internet sitelerinde temayül yoklamasının sonuçlarının bilgilerinin sızdırıldığına dair iddialar asılsızdır. AK Parti Düzce İl Teşkilatı olarak bizler bile temayül yoklaması sonuçları için Genel Merkez?den açıklama beklerken birilerinin asılsız iddialar ile milletimizi gereksiz yönlendirmelere sürüklemesini AK Parti Düzce İl Başkanlığı olarak doğru bulmuyoruz.?dedi.

Keskin, Kamuoyunun AK Parti İl Başkanlığı açıklamaları haricinde bu konudaki hiçbir habere itibar etmemesini istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.