YENİ YÖNETİMDEN ZİYARET

YENİ YÖNETİMDEN ZİYARET

Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Çengel, kurumlar karşısında muhtarların artık çekingen ve sorunların altında ezilmiş pozisyonda olmayacağını söyledi, ?istediğimizi almak için bütün muhtarların yanında olacağız? dedi.

Yaşar Çengel başkanlığında yeniden oluşturulan Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi yönetim kurulu televizyonumuza bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.


YENİ YÖNETİMDEN ZİYARET paylaşan: duzcetv

19 Şubat?ta yapılan kongrenin ardından tanışma ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Yaşar Çengel,muhtarların sorunların altında ezilmiş gibi göründüğünü söylerken, bu sorunları çözmek için muhtarların yanında olacaklarını belirtti.

Çengel, ? Düzce?de birden fazla derneğin olması, kurumlar ve siyasetçilerin rahat etmesine imkan tanımış.Ben, 1999?dan 2006 yılına kadar muhtarlar derneği başkanlığı yaptığımda yine iki dernekti ama biz bir dernek olarak birleştirici rol oynadık.2006?dan sonra bir iki dernek daha ilave edildi. Bu dernekleri bir çatı altında toparlayıp kucaklayıcı nitelikte olmak için arkadaşlarımız bizi seçti. Muhtar arkadaşlarda çekingen ve sorunların altında ezik kalmış gibi görünüyorlar.Bu dönem yüzde 80 muhtar arkadaşlarımız değişti.Arkadaşlarımızla birlikteliği sağladıktan sonra, nezaket ziyareti yapıyoruz. Bütün kurumlarımızı,resmi dairelerimizi dolaşıyoruz.Bugüne kadar yaptığımız ziyaretlerde, kurum müdürü arkadaşlarımızdan bilgi vermesi talebinde bulunduk.Önce bilgileneceğiz,sonra ne istediğimizi bileceğiz, almak istediğimizi nasıl alacağız, almak için bütün muhtar arkadaşlarımızın yanında olacağız.?dedi.

Basının üzerine muhtarların çalışma alanı konusunda büyük görev düştüğünü vurgulayan Çengel, muhtarların artık halkın şikayetlerinden önce basına sorunlar hakkında bilgi vereceğini ifade etti.

3 derneğin birleşmesi konusunda da konuşan Çengel, muhtarların tümünün vereceği kararın ardından hangi isim altında toplanacaklarının belli olacağını belirtti.

Çengel, ?Şu anda bizim 118 tane üyemiz var.22 arkadaşımızı bu derneğin çatısı altına getirip söz sahibi olmalarını sağlayacağız.Bunu sağladıktan sonra hangi isim altında birleşmeye karar verdiysek, bütün arkadaşlarımızın vereceği karar doğrultusunda bu birleşmeyi yapacağız.Biz masada oturan muhtarlar değiliz.Sahada dolaşan her zaman muhtarlardır.Siyasetçiyi de çalıştırmak bizden geçiyor.Bu birlikteliği başarırsak Düzce?nin de birlikteliği başaracağını düşünüyorum.?şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.