TÜM MUHTARLAR KONGREYE GİDİYOR

TÜM MUHTARLAR KONGREYE GİDİYOR

Tüm Muhtarlar Derneği 20 Mart?ta kongreye gidiyor. Muhtarlar bugün bir araya geldi, Dernek Başkanı Muammer Ceylan yaptığı açıklamada, birlikteliğin bozulmamasını istedi, muhtarların küsmeden,kırılmadan görev yapması gerektiğini söyledi,

Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi 20 Mart Cuma günü kongre yapacak.Seçimden önce bugün yemekli toplantıda bir araya gelen muhtarlar, kongre sürecini konuştu.


TÜM MUHTARLAR KONGREYE GİDİYOR paylaşan: duzcetv

Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Muammer Ceylan toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarlar arasındaki birlik beraberliğin bozulmamasını istedi, muhtarların vatandaşlarla kurumlar arasında köprü vazifesi gördüğünü vurguladı.

Ceylan, ? 3 yıllık görev süremizde bizleri destekleyen muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 20 Martı kongre günü olarak tespit ettik.Hepinizin katılmasını önemle rica ediyorum.Aday arkadaşlara da başarılar diliyorum.Biz bu göreve talip olduğumuzda bizim bir hedefimiz vardı.Muhtarları aynı çatı altına toplamak.Sığıntı değil de, kendi ayaklarımız üzerine durabilen bir yerimiz olsun görüşü hakimdi. Yaptığımız ikili görüşmelerde o zamanki Belediye Başkanımız İsmail Bayram?a durumu izah ettik.Kendisi bu yeri biz muhtarların hizmetine açtı. Görevler gelir geçer, önemli olan birlikteliğimiz bozulmasın.Birbirimize yanlış,kinayeli bakmalar olmasın.Birbirimize kırıcı olmayalım.Biz muhtarlar, vatandaşlarla kurumlar arasında köprü vazifesi görüyoruz.Onun için birbirimize küsmeden görev yapmalıyız.? Dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.