MHP İL YÖNETİMİNDEN KELEŞ'E ZİYARET

MHP İL YÖNETİMİNDEN KELEŞ'E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevini devralan Onur Özen ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i ziyaret etti.

Yeniden şekillenen MHP İl Yönetimi, Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i ziyaret etti. MHP İl Başkanı Onur Özen ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Keleş'e çiçek takdim etti.


MHP İL YÖNETİMİNDEN KELEŞE ZİYARET paylaşan: duzcetv

Yeni yönetimde MHP'nin güçlü bir ekip kurduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Düzce Belediye Meclisinde de birden fazla üye bulunduran önemli bir parti olduğuna dikkat çekti.

Keleş, "Düzce Belediye Meclisine birbirinden kıymetli, saygın, kaliteli, amacı memleketine katkı sağlamak olan gayretli üyeler kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Biz meclis toplantılarımıza girerken siyasi kimliklerimizi dışarıda bırakıyoruz, uyum içerisinde çalışıyoruz." dedi ve yeni yönetimi tebrik etti.

 

MHP İl Başkanı Onur Özen ise Başkan Keleş'e teşekkür ederek, "Burası bizim belediyemiz. Düzce Belediyesi. Çalışmalarınızda ve Düzce'nin faydasına olan her şeyde yanınızda olacağız." sözlerini kaydetti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.