ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRMADIK

ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRMADIK

Düzcespor pazar günü oynayacağı Kütahyaspor maçının hazırlıklarına Şıralık tesislerinde yaptığı çift kale ile devam etti. İdmanı takip eden Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş, ?avantajı kaçırdık ama şampiyonluğu kaçırmadık? dedi.

Düzcespor BAL 10. grupta bu hafta lider Kütahyaspor ile karşılaşacak.Maç için Şıralık sahasında çalışmalarına devam eden kırmızı lacivertiler, bugün çift kale maç yaptı. Yeni hoca Murat Şenvardar idaresinde çalışan futbolcular taraftarların da izlediği idmanda moral depoladılar.

Belediye başkanı ve Düzcespor kulüp başkanı Mehmet Keleş de yönetim kurulu üyeleri ile Şıralık tesislerine gelerek idmanı  yakından takip etti.

Keleş, ? tüm Düzce?yi pazar günü oynayacağımız Kütahyaspor müsabakasına davet ediyorum. Sadece elimizdeki büyük bir avantaj kaçırdık, henüz şampiyonluğu kaçırmış değiliz. Düzce?nin kenetlenmesi ile birlikte bu sene inanıyorum futbolcular bu şehri hayal kırıklığına uğratmayacak şampiyon olacaktır, ayrıca şampiyonluk primi konusunda destek olan iş adamlarımıza, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk primi kampanyası gösteriyor ki Düzce, Düzcespor etrafında bir kez daha kenetlenmiştir. Bu kenetlenmenin sonucunda özlenen beklenen şampiyonluğun geleceğine inanıyorum? dedi.

Düzcesporlu futbolculara idmanı izlemeye gelen taraftarın bir sürprizi vardı. Taraftarların getirdiği baklava hepbirlikte yenildi ağızlar tatlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.