SORUNLAR YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLDÜ

SORUNLAR YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLDÜ

 

Düzce Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen programda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Funda Sivrikaya Şerifoğlu, YÖK Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Dr. Nihat Buğra Ağaoğlu, Türkiye Öğrenci Konseyi Koordinatörü Burak Özdemir, Düzce Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Sabri Sağlık üniversite öğrencilerimizin sorunlarını dinlediler.
  Programda bir konuşma yapan Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Ağaoğlu Türkiye Öğrenci Konseyi olarak amaçlarını anlatarak "Türkiye'nin yaklaşık 3,8 milyon yüksek öğrenim öğrencisi var. Bütün öğrencilerin ülke ve üniversitelerin yönetimine, yükseköğrenimin yapısına hem katkıda bulunmaları hem de özgür biçimde düşüncelerini ifade edebilmelerini sağlamak bizim hedefimiz, gayemiz. Bizim önemle üstünde durduğumuz konu üniversite öğrencilerinin eğitimi. Öğrencilerin eğitimlerini daha iyi bir şekilde alabilmeleri akademik ve sosyal altyapılarını üniversitelerinde tamamlayarak daha iyi eğitim vermelerine gayret sarf ediyoruz ve bunun için üniversitelerde bugün olduğu gibi yüz yüze sorunlarınızı dinliyoruz. Hem de bunlar için çözüm önerileri üretiyoruz ve sonucunda da ilgili kurumlarla iletişime geçip bu sorunları onlara iletiyoruz" ifadelerine yer verdi.
  Konuşmanın ardından Rektör Prof. Dr.Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu Türkiye Öğrenci Konseyi Koordinatörü Burak Özdemir Düzce Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Sabri Sağlık ile birlikte öğrencilerin eğitim, ulaşım, sosyal tesisler, yurtlar hakkındaki sorularını cevaplandırdı. Program öğrenciler ile birlikte toplu fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.
 
(İHA)

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.