MHP İL BAŞKANLIĞINDA ADAY SAYISI 2 OLDU KENAN ILGAZ ADAY

MHP İL BAŞKANLIĞINDA ADAY SAYISI 2 OLDU KENAN ILGAZ ADAY

 2008-2009 yıllarında MHP İl Başkanlığı yaptığını hatırlatan Ilgaz "O dönemki Milliyetçi Hareket Partisinin kamuoyundaki etkisini ve sokaktaki havasını hepiniz biliyorsunuz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İl Başkanlığını kazandığımız takdirde ilk hedefimiz Düzce Belediye Başkanlığını kazanmak olacaktır. Geçen dönemki tecrübelerimizin de ışığında daha dolu olarak, hatalarımızdan da dest çıkararak Düzce için siyaset yapacağız. Düzce'de şuanda benim gördüğüm ciddi bir muhalefet boşluğu var. Meydan şuanda Ak Parti'ye kalmış durumda. Ama böyle değil, bir muhalefet ışığı olsa, Düzce'de birçok iş hallolacaktır" dedi.


Ilgaz, bütün teşkilatı kucaklayacaklarını ve Düzce siyasetine dönmeyi planladıklarını belirterek "MHP'nin benden sonraki seçim performansları da ortada. Kamuoyundaki durumu da ortada. Bu anlamda görevdeki arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapıyor. Ancak performansları bizce yeterli değil. Biz daha iyisini yapacağımız iddiasıyla yola çıktık" diye konuştu.
Eski il başkanlarından Mehmet Bakan ve Osman Topal'ında yönetim listesinde olacağını kaydeden Ilgaz "Seçimi kazanma hesabı yapıyoruz. Hem kazanacak bir liste olmalı, hem de kimseyi küstürmemeliyiz. Çok rahat değiliz ama dengeyi sağlamaya çalışıyoruz. İl Başkanı Abdullah Danışmaz ile görüşüp aday olacağımı söyledim" diye konuştu. İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.