Halk otobüsünde beyzbol sopalı dehşet kamerada

Halk otobüsünde beyzbol sopalı dehşet kamerada

İstanbul'da bir halk otobüsünde yaşanan sopalı dehşet güvenlik kameralarına yansıdı. Bir sürücü, trafikte tartıştığı otobüs şoförüne beyzbol sopası ile saldırdı.

 

Edinilen bilgilere göre, olay, 24 Kasım 2014 tarihinde İstanbul'da bir halk otobüsünde yaşandı. Trafikte halk otobüsü şoförü ile tartışan sürücü, beyzbol sopasını alarak aracından aşağı indi. Yanındaki arkadaşı ile birlikte otobüse binen zanlı, şoföre saldırdı. Zanlılardan biri şoföre yumruk vururken, bir diğeri ise beyzbol sopası ile saldırmaya çalıştı. Yolcuların gözü önünde gerçekleşen kavga sırasında otobüs de ilerlemeye devam etti. Otobüs bir süre sonra önündeki bir araca çarparak durabildi.


Halk otobüsünde beyzbol sopalı dehşet kamerada paylaşan: duzcetv

Otobüste yaşanan dehşet anları, güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otobüs şoförü sürücü ile tartışıyor. Elinde beyzbol sopası ile aracından inen sürücü ve arkadaşı otobüse binerek şoföre saldırıyor. Bu sırada ilerlemeye devam eden otobüs, başka bir araca çarparak duruyor. Otobüste yolcular da yaşanan kavgayı ayırmaya çalışıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.