İDDİALARI YALANLADI

İDDİALARI YALANLADI

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Genel Merkez?ine olumsuz rapor verdiğine dair iddialara yönelik basın açıklaması yaptı. Keskin, ne mevcut milletvekilleri ne de başka bir aday adayı hakkında olumsuz bir görüş belirtmediğini kaydetti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, genel merkezin il başkanı olarak görüşlerine başvurduğunu, görüşlerini bildirirken ise kimse hakkında olumsuz görüş belirtmediğini ancak kendisine sorulan aday adaylarının ön plana çıkan özelliklerini gerektiği gibi aksettirdiğini belirtti.


İDDİALARI YALANLADI by duzcetv

 

Keskin açıklamasında, ? Kamuoyunda son zamanlarda bahsi geçen aday adaylık sürecinde Genel Merkez?e olumsuz raporlar verdiğimize dair söylemleri duymaktayız.Şahsım adına kamuoyunun şunu gayet iyi bilmesini isterim. Benim karakterim ve siyasete bakış açımda; kişilerin olumsuzluklarını ön plana çıkarmak gibi bir tavrım olmamıştır ve olmayacaktır. Genel Merkezi?miz muhakkak ki İl Başkanı olmam hasebiyle görüşlerimize başvurmuştur ve başvuracaktır da. Biz görüşlerimizi belirtirken arkadaşlarımızın iyi yönlerine ön plana çıkararak pozitif yönlerini ortaya koyduk. Kimse hakkında olumsuz görüş belirtmedik fakat kanaatimiz gereği bize sorulan aday adaylarımızın ön plana çıkan özelliklerini gerektiği gibi aksettirdik. Bunu yaparken Düzce?mizi düşündük ve hakkaniyeti ön plana tutmaya çalıştık. Tüm aday adaylarımız ve kamuoyu kesinlikle şunu bilsinler ki; ne mevcut milletvekillerimiz ne de başka bir aday adayı hakkında olumsuz bir görüş belirtmedik. Bu bizim siyasete bakış açımızla alakalıdır.? İfadelerine yer verdi.

Tüm Milletvekili aday adaylarının birbirinden değerli ve alanlarında başarılı insan olduğunu belirten Keskin,  Aday adaylığı sürecinde il başkanı olarak görüşünün sadece bir kriter olduğunu kaydetti, bu konu hakkındaki spekülasyonlara kamuoyunun kulak asmamasını istedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.