AYLAR SONRA YENİDEN

AYLAR SONRA YENİDEN

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Beyköy'de icralık olan evinden tahliye edilmek istenen vatandaş ile jandarma arasında yaşanan gerginlik aylar sonra tekrarlandı..

Beyköy istiklal mahallesinde, 2008 yılında hayvan alım satımı sırasında boş kağıda imza attırılarak dolandırılan Mustafa Akdemir o tarihte 80 bin TL borçlandırıldı.Daha sonra  ödenmeyen BORÇ meblası 300 bin liraya çıktı.

Akdemir'in sahip olduğu istiklal Caddesindeki parsele haciz geldi.  Parselin üzerinde  bulunan 6 evin haciz nedeniyle boşaltılması istendi. Evlerden birinde oturan Mustafa Akdemir'in oğlu Fettah Akdemir evi boşaltmak istemeyince bölgeye jandarma ve çevik kuvvet ekipleri gelmişti.


BEYKÖYDE YİNE İCRA GERGİNLİĞİ by duzcetv

Uzun süre direnen Akdemir ailesi ile güvenlik kuvvetleri arasında gerginlik yaşanmış, Aileyi ikna etmek için çaba sarf edilirken, evin boşaltmak istemeyen aile güvenlik kuvvetlerine itiraz etmişti. Jandarma zoru ile evler tahliye edilmek istenirken, avukatlar ile Akdemir arasında anlaşma sağlanmış, evlerin tahliyesi yapılmamış ve olay çıkmadan jandarma bölgeden ayrılmıştı.

Ancak icra takibi devam edince bugün yine evlerin tahliyesi için bölgeye jandarma geldi. Çıkabilecek olaylara karşı bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi de intikal etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.