KAŞIKOĞLU VERDİ VERİŞTİRDİ

KAŞIKOĞLU VERDİ VERİŞTİRDİ

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı metin Kaşıkoğlu, kendisini eleştirenlere sosyal paylaşım hesabından verdi veriştirdi.

2 dönem milletvekilliği, 1 dönem il başkanlığının ardından bakan yardımcılığı gibi büyük hedeflerle 3. dönem milletvekilliği için  aday adayı olan Metin Kaşıkoğlu, sosyal paylaşım hesabından kendisini eleştirenlere öyle göndermelerde bulundu ki, siyasette izlediği yol ve karşısına çıkan engelleri anlatırken, ?adamı arkadan hançerlemez asla satmayız, partimize hayatında bir kez oy vermeyen kişileri, birileri para ile beslerken, tek kuruş vermeyip şerefini satmamışsan, bunların bir bedeli oluyor.? Dedi.

ELBETTE SEVMEYENLERİN OLUYOR?

Kaşıkoğlu paylaşımında, ?Milletimizin partisi AK PARTİ'ye, başka partililer ile anlaşarak ihanet edenlere, paranın peşinde koşanlara, grup kararı ile tespit edilen adayın yerine başka adayın peşinde koşanlara, Reis'in emaneti kendi belediye başkan adayımız varken, bağımsız adayın peşinde seçim kampanyası yürütenlere, Tayyip Erdoğan'a ihanet edenlere, disiplinsiz ve kendi çıkarları peşinde koşanlara, kepçe ile para kazanmaya çalışanlara karşı durunca elbette epeyce sevmeyenin oluyor.Paralel çeteyle mücadelede birileri köşe bucak saklanırken tek başına kalmışsan, yerel basında partiyi dizayn etmeye çalışan, partimize hayatında bir kez oy vermeyen kişileri, birileri para ile beslerken, tek kuruş vermeyip şerefini satmamışsan, bunların bir bedeli oluyor.Ama ne dedik, bedel öderiz ama milletimize asla bedel ödetmeyiz.?ifadelerine yer verdi.

ARKADAN HANÇERLEMEZ ASLA ADAM SATMAYIZ

Kaşıkoğlu paylaşımına şöyle devam etti:

Algı yönetimi ile bizim bir yerlere gelmemiz zor. Biz samimi ve yalın insanlarız. Algı-malgı anlamayız. Seversek ölümüne severiz. Birine inandık mı ölümüne gideriz. Yolda zikzak çizmeyiz, adamı arkadan hançerlemez asla satmayız.Bir yere gelmek için dost ve yol arkadaşlığı, geldikten sonra ihanet ve düşmanlık yapmayız. Partimize ihanet edenlere taviz vermez asla yanımızda tutmayız. Oturulmayacak adamla oturmaz-kalkmayız.

Sözümüzü, menfaatimiz için asla sakınmayız. Bizi bilen bilir, para vererek kendimizi sevdirmeye, hakkımızda sempatik haberler yaptırmaya gayret etmez, üç buçuk soysuza gebelik etmeyiz.

KLAVYE ARKASI SÖYLEMLER?

Milletimiz bizi olduğumuz gibi sever. Milletimizin bizi sevdiğini bilir ve onun için gayret ederiz. Hayatında bizimle bir kez olsun sohbet etmemiş birinin klavye arkası söylemleri, bizi milletimize hizmetten asla ayrı koyamaz.

Aziz milletimize hizmet etmekten, kubbede hoş bir sada bırakacak eserleri ilimize kazandırmaktan,evlatlarıma iyi bir ismi miras bırakmaktan, milletimizin bekasına, büyük millet olma mücadelesine katkı sağlamaktan gayri, açık veya gizli başkaca bir maksadımız yoktur.

Biz dava adamıyız, teşkilatçıyız, meşruiyeti köşe başlarında her gün partime, Reis'e küfredenlerde aramaz, asaletinden sesini çıkarmayan necip milletimizin sinesine yaslanırız.

Elbette ki kefenimiz ile çıktığımız bu yolda en büyük sığınağımız, Yüce Allah'a olan sonsuz inancımızdır.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.