HESAP BELLİ 50+9= ŞAMPİYON DÜZCESPOR

HESAP BELLİ 50+9= ŞAMPİYON DÜZCESPOR

Düzcespor Şampiyonluk yolunda Eskişehir Demirspor'u konuk ediyor. Yarın saat 13:30?da 18 Temmuz stadında oynanacak maç Düzce Tv?den canlı yayınlanacak.

Bölgesel Amatör Lig 10.grup lideri Düzcespor, ligin bitimine 3 hafta kala  18 Temmuz şehir stadında Eskişehir Demirspor'la karşılaşacak.

Eskişehir Demirspor lig'de 40 puanla altıncı sırada bulunurken, grupta 47 golle en fazla gol atan Sultangazispor'un ardından 46 golle ikinci sırada yer alıyor, yediği gol sayısı ise 29.


HESAP BELLİ 50+9= ŞAMPİYON DÜZCESPOR by duzcetv

 

Düzcespor maçla ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor. Kırmızı lacivertli taraftarlar şampiyonluk yolunda her zaman olduğu gibi hep destek tam destek diyerek tribünleri doldurarak 90 dakika takımını coşturmaya devam edecek.

 Bu zorlu mücadele öncesinde Düzcespor 50 puanla lider, ikinci sırada 49 puanda Sultangazi, üçüncü sıradaki 48 puanla  Kütahyaspor bulunurken, bu üç takım ligin son 3 haftasına amansız bir şampiyonluk mücadelesi ile giriyor..

Düzcespor Eskişehir Demirspor ile karşılaşırken, grubun diğer şampiyon adaylarından Sultangazispor kendi sahasında Kütahya Dumlupınar üniversitesi ile oynayacak. Kütahyaspor ise  kendi sahasında Avcılar Belediyespor'u konuk edecek.

BAL?daki diğer temsilcimiz  Beyköy Belediyespor ise yarın, Adapazarında Karasuspor?la karşılaşacak. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.