ÖZENLER PLAZADA GELENEKSEL ETKİNLİK

ÖZENLER PLAZADA GELENEKSEL ETKİNLİK

Hyundai Özenler Plaza?da üç ayda bir yapılarak geleneksel hale gelen aktivitelerden biri daha bugün gerçekleştirildi. Aktiviteye katılanlar hem tüm araçların test sürüşüne hem de çiğ köfte partisine katıldı.

Hyundai Özenler Plaza?da bugün düzenlenen tanıtım günlerine yoğun ilgi gösterildi. Etkinliğe katılanlar tüm konseplerdeki araçların test sürüşü imkanı bulurken, çiğ köfte lezzeti de tattılar.


ÖZENLER PLAZADA ÇİĞ KÖFTELİ ETKİNLİK by duzcetv

2014 yılı kasım ayında piyasaya sürülen yeni Hyundai İ20 modeli yoğun ilgi görürken, bugüne kadar 59 adet satılan İ20 modelini satan alan müşterilerin isimleri araçların üzerine yazılarak farklı bir uygulamaya imza atıldı.Yoğun talep gören İ20 modeli adeta yok satarken, mayıs ayında 10-12 farklı renkteki İ20 modelinin Özenler Plazaya geleceği öğrenildi.

Hyundai Özenler Plaza sahibi Sultan Ahmet Durdu, mangal ve çiğ köfte partileri ile renklenen tanıtım günlerinin devam ettiğini ifade etti.

Durdu, ? Özellikle İ20 modelimizin tanıtımı ve testi için buradayız bugün. Amacımız halkımıza Hyundai markamızı ve araçlarımızı tanıtmak. Test sürüşü yaparak da onların kullanımına sunmak.?dedi.

Tanıtım günlerine Ereğli?den gelerek katılan Feridun Yirmisekizoğlu ise Ahmet Durdu ve ekibine teşekkür ederek, 2 araç aldığını, çok büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Çiğ köfte partisi eşliğinde güzel  bir gün geçiren konuklar yeni modellerin test sürüşlerinde de keyifli dakikalar yaşadılar.Duman ailesi ise Yeni İ 20 yi çok beğendiklerini belirterek satın almaya karar verdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.