AK PARTİ LİSTELERİNDE SÜRPRİZE HAZIR OLUN!

AK PARTİ LİSTELERİNDE SÜRPRİZE HAZIR OLUN!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekili listelerinde Türkiye'nin tüm renklerine yer vermeyi planlıyor. Aday adaylığı için başvuruda bulunmamış isimler de listeye girebilecek.

7 nisanda milletvekili adaylarını açıklayacak olan Ak parti yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor..Yoğun aday mesaisi yapan Başbakan ve kurmayları, ?Biz birlikte Türkiye'yiz? sloganını da hayata geçiriyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'yi 2019'a taşıyacak milletvekili listesini seçmek için AK Parti Genel Merkezi'ne kapandı.

Genel Merkez'de ışıklar liste mesaisinden dolayı sabaha kadar açık kaldı. Cumartesi sabahı saat 09:30'da başlayan Davutoğlu başkanlığındaki 'Üst Kurul' toplantısı tam 19 saat sürdü.


AK PARTİ LİSTELERİNDE SÜPRİZE HAZIR OLUN paylaşan: duzcetv

 

Başbakan Davutoğlu'nun yoğun mesaisi dün de devam etti.

Bu yıl, diğer seçimlerden farklı olarak aday adaylarını TOBB'dan Memur Sen'e, Türk-İş'ten TZOB'a kadar STK'lara da soran AK Parti, 114 bine yakın oyla yapılan analizi listeye yansıtmaya hazırlanıyor.

ADAY ADAYI OLMAYAN İSİMLER LİSTEDE YER BULABİLECEK

Bu kapsamda, oylamada öne çıkan bazı isimlerin aday adaylığı için başvuruda bulunmamış olsa bile listelerde yer bulabileceği belirtiliyor.

Üst Kurul toplantılarına başlamadan önce bütün il başkanlarıyla tek tek görüşen, ?partinin akilleri? olarak nitelendirilen isimlerle istişarelerde bulunan Başbakan Davutoğlu, listelerde Türkiye'nin bütün renklerine yer vermeyi planlıyor. ?Biz birlikte Türkiye'yiz? sloganına da uygun olacak şekilde Türk, Kürt, Laz, Roman, Sünni, Alevi, Arap ayrımı yapılmadan, halkın sevdiği isimler listelerde yer bulacak.

AK Parti Genel Merkezi?nde, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki üst komisyonda iller, alfabetik sıraya göre görüşülüyor. Her ilde aday adaylarının durumları, hem il başkanlarından alınan raporlar, hem de mülakat ve ara komisyonların değerlendirmeleri üzerinden yürütülüyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.