DERT BİR DEĞİL?

DERT BİR DEĞİL?

Beyciler mahallesinde halka bir dokun bin ah işit. ?Şu mahallenin haline bakın? diyen mahalleliler, hem kırık dökük çöp konteynırlarından hem de alt yapıdan şikayetçiler.

Düzce?nin bir çok mahallesinde alt yapı eksikliği olduğu biliniyor. Aynı dertten muzdarip olan mahallerden biri de Beyciler. Mahallelinin şikayeti sadece alt yapı değil. Mahallenin bazı yerlerine konulan kırık dökük çöp konteynırları da şikayet konusu.


DERT BİR DEĞİL paylaşan: duzcetv

Çöp konteynırları görüntüsü ile şaşırtırken, kapağı olmayan konteynırların kırık dökük hali göze çarparken, kimisinde ise tekerlek olmadığından devrilmemesi için taş konulmuş.

Her mahallede yaşanan bu eksiklikler nedeniyle halk siyasilere mesaj yollarken, Beyciler mahallesi sakinleri de yine aynı ifadelerle ?oy alırken iyiydi? diyerek sitem ediyorlar.

Mahalle sakini bir kadın, ?İlgilenen yok işte. Oy alırken iyiydi herkes. Kime oy vereceğiz. Kimseye oy vermeyeceğiz artık bu gidişle. Hayvanlar deviriyor, zaten ayağı yok, kapağı yok ki.? Diyerek şikayetini dile getirdi.

Mahalle sakini Süleyman Koral, ?şu mahallenin haline bakın? derken, seçim telaşı nedeniyle kimsenin sorunları ile ilgilenmediğinden dert yandı.

Koral, ?Kapağı yok, ayakları yok. Burası Düzce?nin 1 numaralı mahallesi şuanda yani. Ama şu mahallenin haline bir bak. Şimdi burada bir yağmur yağdığı zaman şu evlere giremiyorsun. Sayın başkanımız dedi seçim biter bitmez Beyciler Mahallesinde ne alt yapı,  çevre, tapu? burada ne alt yapı var ne tapu var ne de çevre düzenlemesi var. Seçim geliyor işte, seçim zamanı gelirler yine yama yaparlar buralara, seçimden sonra Allah büyük. Halimizi görün. İlgilenen yok, düştüler kendi işlerine.? Dedi.

Alt yapıdaki eksiklik nedeniyle her yağmurda sokakları su ile dolan Beyciler mahallesinde yaşayan Kadriye Aslan, yetkililere seslenerek ilgi beklediklerini söyledi.

?Bizim burada birikmese başka yerlerde birikiyor ne diyelim daha düzenli olsa daha güzel olur, daha iyi olur yani.?

Ali Koldemir ise sokaklardaki su birikintilerini göstererek, ? burada balık tutacağız? dedi ve  ağlanacak halimize gülüyoruz misali yetkililere sesini duyurmaya çalıştı.

Koldemir, ?Bir olta bulalım da artık balık tutacağız mecburi. Bu çekilmiş hali. Yağmur yağdığında gelin görün, göl. Alt yapı yok. çevre düzenlemesi desen o da yok, herkes kendi imkanına göre bir şeyler yapmaya uğraşıyor. Çöpler alınıyor ona bir şey diyemem.? Şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.