?KİTABI OKUYAN BİLİR?

?KİTABI OKUYAN BİLİR?

Düzce  Eğitim Gönülleri Derneğinin düzenlemiş olduğu,"Kitabı okuyan bilir" başlığı altında ilimize bağlı tüm ilk- orta ve lise öğrencilerin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrenciler yapılan bir törenle ödüllendirildi.

81 ilde olduğu gibi Düzce?de de gerçekleşen ?Kitabı okuyan bilir?  yarışmasının 2.  dereceye girenler için yapılan  ödül töreni Merve düğün  salonuna yoğun katılım vardı.  Yarışmaya Düzce?ye bağlı ilk- orta ve lise öğrencilerinden 1500 kişinin katıldığı ifade edilen programda kitap okumanın önemine işaret edildi.

Dernek Başkanı Mustafa Sevinç ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu tören Düzce Turgut Özal Anadolu Ticaret Lisesi öğrencileri dinletisiyle başladı.

Daha sonra dereceye giren ilk okullarından, 2,3,4,orta okullarından, 5,6,7 ve 8 sınıf  ve liselerinden katılan ve ilk 10 dereceye girenlerden birincilerine tablet bilgisayar, bisiklet, zeka oyunları ve kitap hediye edildi. 

Dereceye giren  toplam 60 öğrenci  ödülleri Dernek yönetim kurulu üyeleri ile Aktif Eğitimciler Sendikası Düzce İl Başkanı Arif Önemli?nin elinden alırlarken,öğrenciler kadar ailelerini de sevince boğdu. 

Haber-Foto:  Harun Can Şerbetçi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.