TERÖR EYLEMİNE KINAMALAR

TERÖR EYLEMİNE KINAMALAR

BAŞKAN KELEŞ SAVCI MEHMET SELİM KİRAZ İÇİN TAZİYE MESAJI

 

 Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İstanbul Adliyesi?nde görev başındayken rehin alınan ve teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için taziye mesajı yayımladı. Başkan Keleş, "Kıymetli eşi ve acılı ailesi başta olmak üzere tüm yargı camiasına, aziz milletimize sabır ve metanet diliyorum" dedi. 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz?ın şehit edilmesi hepimizi derin bir acıya boğdu. Terörün ve şiddetin karşısında, itidal ve sükunetle, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde birbirimize kenetlenmeli, barış ve huzur içinde yaşayacağımız bir ülke için daha çok çalışmalıyız. Savcı Kiraz'ı şehit edenler, birlik ve beraberliğimizi hedef alanlar, bu büyük devlet ve milletin bu acıya da yine birlikte göğüs gereceğini, şehidimizin ailesini ve çocuklarını bağrına basacağını göreceklerdir. Şehit savcımızın kıymetli eşi ve acılı ailesi başta olmak üzere tüm yargı camiasına, aziz milletimize sabır ve metanet diliyorum" dedi.

 

 

DÜZCE BARO BAŞKANI ALİ DİLBER, SAVCI KİRAZ'A YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Düzce Baro Başkanı Avukat Ali Dilber, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındıktan sonra şehit edilmesini kınadı. 

Av. Ali Dilber, Savcı Kiraz'a yapılan saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, ?Hiç bir adaletsizlik adalet dışı yollarla sağlanamaz. Bu eylemde bu anlamda adalet dışı yola başvurularak yapılan bir olaydır. Hiç bir meşruiyeti olamaz. Adliyeler ölümlerin gerçekleştiği değil adaletin dağıtılması gereken yerlerdir. Hiçbir terör eyleminin haklı gerekçesi olamaz. Yapılan bu vahim saldırıyı Düzce Barosu olarak lanetliyor, yargıya, mesleğimize ve meslektaşlarımıza karşı yapılan her türlü saldırıyı da kınıyoruz? dedi.


Ali Dilber son olarak "Avukatlar Haftası nedeniyle 3 Nisan akşamı planladığımız avukatlar gecemizi de meslektaşımızın vefat etmesi nedeniyle iptal ettik" dedi.

 

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ZAFER TEBER

 

Düzce CHP Milletvekili aday adayı Zafer Teber dün Çağlayan adliyesinde gerçekleşen terör eylemeinden büyük üzüntü duyduğunu dile getirerek"Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın bugün gerçekleştirilen terör eylemi sonucu hayatını kaybettiği haberi bizleri derinden üzmüştür. Şehit olan savcımız Kiraz'a Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz."dedi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.