MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay Derneğinin ortaklaşa yürüttüğü Bağımlılıkla Mücadele projesinin tanıtım toplantısı bugün gençlik merkezinde yapıldı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Düzce Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında eğitim seferberliği başlattı. Madde bağımlılığı ile mücadele programı kapsamında Düzce?de  neler yapılacağı hakkında programın tanıtım toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Yeşilay Düzce Şube Başkanı Fatih Yıldırım yaptığı konuşmada, Yeşilay Derneği?nin geçmişinden ve projenin amacından bahsederken, madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıkların günümüzde artmış olduğunu söyledi.


MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE paylaşan: duzcetv

 

Yıldırım, ? Madde bağımlılığı ciddi sorunlar getiren bir tehlikedir.Yeşilay ve Milli Eğitim Bakanlığı da madde bağımlılığına bulaşmayan gençlere yönelik çalışmalara okullarda başlayacağız.? Dedi.

Yıldırım, sorunun herkesi ilgilendirdiğini söyleyerek, bu sürece toplumun da dahil edilmesi gerektiğini belirtti.

Toplantı, madde bağımlılığı ile ilgili slayt gösterilmesi ile devam ederken, daha sonra eğitim programı içindeki uzmanlar madde bağımlılığı ile ilgili olarak neler yapılabileceği konusunda sunumlar yaptılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.