TÜRK ZEKASI....

TÜRK ZEKASI....

Konya?nın Beyşehir ilçesinde, bir kurtarıcı operatörü, çalıştığı çekicinin üzerine 2 farklı çekici ile hafif bir ticari aracı yükledi.

 

Beyşehir Sanayi Sitesi?nde çekici operatörü olarak görev yapan Bünyamin Şahin, işyerinin önünde bulunan çekici üzerine mekana ait diğer 2 çekici ile hafif ticari aracı üst üste bindirerek sığdırmayı başardı.

Şahin, yaptığı açıklamada, kendisiyle iddiaya giren arkadaşlarına göstermek amacıyla çalıştığı kayar kasaya sahip çekicinin üzerine diğer 2 çekiciyi ve en üstüne de hafif ticari aracı birden sığdırmayı başardığını belirterek, ?13 tonluk yük taşıma kapasitesi sahip olan kurtarıcımızın üzerine 3 aracı birden yükleyebileceğimizi işyerimizin önünde iddiaya girdiğimiz arkadaşlarımıza göstermiş olduk. 4 aracı üst üste görenlerin bu durum hayli ilgisini çekti, görenler şaşırdı. ?Yükleyemezsin? deyince başlayan mesaimiz çok fazla uzun sürmedi.

 

Bir süre araçlarımızı bu şekilde ilgi odağı olması için sergiledik. Bundan sonraki hedefim; çekicinin üzerine daha fazla araç alabilmek. İnşallah bunu da yakın zamanda göstereceğim? diye konuştu.

Şahin, araçları üst üste bindirmenin çekicilerin kayar kasa olması sebebiyle zor olmadığını, önemli olanın geri plandaki denge unsurunu iyi gözetebilmek olduğunu sözlerine ekledi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.