18-24 MART YAŞLILAR HAFTASI

18-24 MART YAŞLILAR HAFTASI

 Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası Düzce'de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Hilmi Çilingir Huzurevinde kalan yaşlılar düzce Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret ederek kendisine ebru tablosu hediye ettiler.


Huzurevi sakinlerinden Ercan Barut kendilerini yalnız bırakmayan Düzce halkına teşekkür ederek, Çanakkale'yi görmek istediklerini söyledi. Barut ayrıca, tiyatro çalışması yaptıklarını yakında bir oyun sahneleyeceklerini aktardı.
Vali Vasip Şahin, "Bizlere önceki neslin en büyük emanetlerisiniz. Onların tecrübelerinin bilgi ve birikimlerinin bize aktarımı konusunda köprü görevi görüyorsunuz. Bizler sizlerin bilgi tecrübe ve güngörmüşlük dağarcığınızdan ne kadar istifade edebilirsek, istikbalimize o kadar çok ışık tutabileceğiz. Sizlere elimizden gelen ilgiyi alakayı hürmeti göstermeye çalışıyoruz. Ama yetersiz olduğunu biliyoruz. Şunu da memnuniyetle görüyorum. Hem huzur evinde kalan yaşlılarımıza, hem de yetiştirme yurdundaki çocuk ve gençlerimize her geçen gün ilgi artıyor. Her geçen gün bir hayırseverimiz çıkıyor, küllenmiş o kor yeniden ateşleniyor. Derdi ve mutluluğu birlikte aşıyor ve birlikte paylaşıyoruz. Sizlerle birlikte olmak bizlere enerji ve heyecan veriyor. Haftanızı kutluyor ve geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi. İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.