DÜZCESPOR'A ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

DÜZCESPOR'A ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş ev sahipliğinde şampiyonluk yemeği düzenlendi, Düzce'ye yeniden şampiyonluk coşkusunu yaşatan futbolcular ve protokol bir araya geldi, gecenin sonunda temsili olarak hazırlanan şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirildi.

Avcılar Belediyespor ile oynadığı şampiyonluk maçında 1-0'lık skoru elde ederek 3. lige çıkmayı başaran kırmızı lacivertli temsilcimiz için Düzce Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş ev sahipliğinde şampiyonluk yemeği düzenlendi.


DÜZCESPORA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ paylaşan: duzcetv

Şampiyonluk yemeğine katılan Vali Ali Fidan ve protokol üyeleri, Düzcespor Yönetim Kurulu, Teknik Heyeti ve Oyuncu Kadrosuyla bir araya geldi.

Şampiyonluk yemeğinde konuşan Düzcespor Takım Kaptanı Serkan Öz, Vali Ali Fidan'a ve Düzcespor Başkanı Mehmet Keleş'e teşekkür etti.

Serkan Öz, Düzcespor'un aynı başarıyı 3. ligde de sürdüreceğine vurgu yaptı.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş de, şampiyonlukta emeği geçen Düzcespor Yönetim Kuruluna, teknik heyetine, futbolcularından malzemecisine kadar herkese teşekkür etti. Düzce'de sporun gelişeceğine dikkat çeken Başkan Keleş, "3. ligden de şampiyon olarak çıkmayı hedefliyoruz." dedi.

Vali Ali Fidan ise başarı ve şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederek Düzcespor'a 3. ligde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından kırmızı lacivertli futbolcular, Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e teşekkür plaketi takdim etti.

Gecenin sonunda Düzcesporlu futbolcular ve Düzce Protokolü, temsili olarak hazırlanan şampiyonluk kupasını bir kez daha kaldırarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sezon boyunca Düzcespor'a destek veren medya mensupları da şampiyonluk kupasıyla birlikte fotoğraf çektirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.