MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI TANITILDI

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI TANITILDI

Genel merkezlerinin aldığı karar doğrultusunda Düzce?de de ittifak yapan saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi, dün akşam düzenlenen toplantıda adaylarını tanıttı. Toplantıda yapılan konuşmalarda, iktidar hedefinden söz edildi.

7 haziranda yapılacak genel seçimler için ittifak yapan Sadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi dün akşam adaylarını tanıttı. Kızılay Düğün salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına, BBP Genel Başkan yardımcısı, eski Milletvekili Fethi Görür, iki partinin il başkanları, milletvekili adayları ve partililer katıldı.


MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI TANITILDI paylaşan: duzcetv

Saadet Partisi İl Başkanı Ferruh Aydoğdu, SP ve BBP ittifakının milletvekili adaylarını tanıtmak amacıyla bu toplantının düzenlendiğini söyledi, bu ittifakın, mecliste milletin hakkı ile temsil edilebilmesi için, çözümsüzlüğe çözüm için yapıldığını belirtti.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Engin Bedir de, bu ittifakın hiçbir menfaati olmayan insanların, tek davası İslam ve milletine vatanına hizmet etmek isteyenlerin buluştuğu ittifak olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından 3. sıra milletvekili adayı Mustafa Zorlu, 2. sıra adayı Yeliz Altınkaynak, 1. sıra adayı Birkan Mertol kürsüye çıkarak, kendilerini tanıttılar, hedeflerini anlattılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.