HUZURLU TÜRKİYE İÇİN YOLA ÇIKTILAR

HUZURLU TÜRKİYE İÇİN YOLA ÇIKTILAR

Demokrat Parti Düzce teşkilatı bugün düzenlediği toplantı ile, 7 haziran genel seçimlerine katılacağı milletvekili adaylarını tanıttı. DP Genel Merkez Karar Kurul Üyesi Mithat Ceylan, Türk Milletinin 7 haziran seçimlerinde taşımakta olduğu DP sevdasını sandığa yansıtacağını vurguladı.

Demokrat Parti?de bugün aday tanıtım toplantısı vardı. Genel Merkez Karar Kurul Üyesi Mithat Ceylan yaptığı açıklamada, 1. sıra adayının Vahit Özyurt, 2. sıra adayının Ümit Ceylan ve 3. sıra adayının Halil Merzifonluoğlu olduğunu bildirdi.



HUZURLU TÜRKİYE İÇİN YOLA ÇIKTILAR paylaşan: duzcetv

 

Ceylan, ? Türkiye?de giderek bozulan siyasi dengelerin ve ekonominin yaı sıra, sosyal barışın da zedelendiği, eşitlik ve adalet duygusunun zayıfladığı bir dönemde Demokrat Parti olarak Aziz milletimize huzurlu bir Türkiye hazırlamak üzere sandığa gideceğiz.Ülke genelinde birlikte takip ettiğimiz olaylar zinciri, giderek artan açmazlarla birlikte milletçe endişelerimiz vardır.Demokrat Parti sevdasını 1956?dan beri kalbinde taşıyan Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de aynı sevdayı taşımakta olduğunu 7 haziran seçimlerinde de gösterecektir.Yeni bir kan, yeni bir jenerasyon ve yepyeni kadrolarla Aziz Türk Milletine gerçek adalet ve demokrasiyi temin etmek üzere tüm milletimizi sandığa davet ediyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.