KORKMAZ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMIŞ!

KORKMAZ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMIŞ!

24. Dönem Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, 4 yıllık icraat dönemini anlatırken kendini başarısız adletti, başarılı olsaydı yeniden aday gösterilmiş olacağını vurguladı ve öneml olanın bu davanın içinde olmak olduğunu söyleyerek, ? Bu davanın içinde olduktan sonra bize her yer Trabzon? dedi.

Milletvekili İbrahim Korkmaz, Ak Parti?nin seçim startı verdiği toplantıya katıldı, yaptığı açıklamalarda öz eleştiride bulundu. Yeniden aday gösterilmemesini başarısızlığına bağlayan Korkmaz, 4 yıl önce aldıkları bayrağı yeni milletvekillerine teslim edeceklerini söyldi. Milletvekilliğinin bir çok kişinin rüyası olduğunu vurgulayan Korkmaz, 4 yıllık rüyadan kendinin çok da memnun olmadığını belirtirken , Ak Parti?nin gereği gibi bir milletvekilliği yapamadığını söyledi, ?dürüst olmam gerekiyor, daha iyi olabilirdi? dedi.

 

Korkmaz, ? Daha iyisi olabilir miydi,kesinlikle daha daha iyisi olabilirdi.başarısızlık var mı benim adıma olmamıştır. Ben daha güzellerini hayal ederek girmiştim. Ama maalesef kendi adıma kendimi başarılı bulmadım.Başarılı olmadığım için de burada olmam gerekirdi şu anda buradayım. Bundan da memnunum. Arkadaşlarımın başarılı olacağına inanıyorum. Onları sonuna kadar destekleyeceğimden şüpheniz olmasın.Niyet hayr akıbet hayr. Biz bu davanın azat kabul etmeyen köleleriyiz.Davanın içinde olduktan sonra neresinde olduğumuzu önemi yoktur.facebook?tan da paylaştım, bu dava içerisinde kaldıktan sonra bize her yer Trabzon.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.