YENİ DÜZENLEME BEKLİYORLAR

YENİ DÜZENLEME BEKLİYORLAR

Cedidiye Mahallesi?ndeki Fettah Bey parkında bulunan bazı spor aletleri yerinden söküldü. Çevrede oturanların şikayeti üzerine basketbol potalarının söküldüğü öğrenilirken, Mahalle Muhtarı Celalettin Yesirci, parkta yeni düzenlemeler yapılacağını söyledi.

Düzce şehir merkezindeki mahalle parklarının içinde en güzeli olarak bilinen Cedidiye mahallesindeki Fettah bey parkından ne gençler ne de aileler gerektiği gibi yararlanamıyor. Geceleri top oynuyorlar diye çevrede oturan vatandaşların şikayeti üzerine parktaki basketbol potaları da sökülünce spor yapacak alan kalmadı.

Görselliği ve yeşilliği ile öne çıkan ancak eski işlevliği kalmayan parkın durumunu Cedidiye Mahallesi Muhtarı Celalettin Yesirci?ye sorduk.

Oyun grupları yetersiz olan park için belediye başkanı ile görüştüğünü söyleyen Yesirci, spor alanlarının genişlemesi için öneriler sunduğunu, başkandan söz aldığını, parkın başıboş olmaması için yeni düzenlemeler yapılacağını söyledi.

Yesirci, ? Basketbol sahasının yakınında oturan vatandaşlarımız gece gençlerin top oynamasından rahatsız olduklarını beyan ettiler. Geçen sene fırtınada basket potamızın bulunduğu alan tahrip oldu. Tabi haliyle seçim süreci bittikten sonra burada bir değişiklik yapılması gerekiyordu. Tabi o zaman başkanımızla, park bahçeler müdürlüğü ile görüşmelerimiz oldu. Park merkezde olması nedeniyle çok kullanılan bir yer. Oyun gruplarımız yetersiz bunları başkanımıza aktardığımız zaman oradaki oyun aletlerimiz zenginleştiririz demişlerdi. Ben de, fettah Sokak halı saha ile park arasındaki kısmı trafiğe kapatarak oraya basket voleybol alanı, tenis kortu konulması önerisinde bulundum. Artı Tayfun sokak, Mihriban sokak, Göksel Sokak ve 374. sokakta bulunan adayı 2 veya 3 sıra tartar pist yaparak Düzceli vatandaşlarımızın spor yapabilmelerini sağlamak istiyorum. Yani bu parka insanlarımızın gelmesini istiyorum. Binalarda oturan insanlarımızın çayını kekini alarak gelmesini istiyorum. Gelsinler aileler otursun burada. Başıboş pozisyonda kalmasın. Bu doğrultuda başkanımızın verdiği söz doğrultusunda düzenlemeler yapılacağını söylediği için bunu hep beraber göreceğiz.Başkanın burayı ivedi şekilde bitireceğine eminim.? Dedi.

Yesirci, parkın yapılacak düzenlemeleri ile ailelerin çocuklarını rahatlıkla alıp gelebileceği alan olacağını söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.