VALİ SÖZÜNÜ TUTTU

VALİ SÖZÜNÜ TUTTU

Vali Ali Fidan, Gürcü Asar Köylülerine verdiği sözü unutmadı, üzerinden çok geçmeden şikayete konu yolu incelemek için bugün köye gitti.

Geçtiğimiz hafta köylerindeki taş ocağından malzeme taşıyan kamyonların bozduğu yol nedeniyle, köylüler Düzce Valiliğine gelerek eylem yapmak istemişler, daha sonra köy muhtarı ve bir temsilci Vali Ali Fidan ile görüşmüştü. Köylüler kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulamadıklarını dile getirerek çaresiz kaldıklarını ifade etmişlerdi. Vali Fidan ise en kısa zamanda yolu yerinde inceleyeceği sözünü vermişti.

Bugün beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan ve Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan ile Gürcü Asar Köyüne giden Vali Ali Fidan köylülerle görüştü. Heyet, köydeki taş ocağını ve bozuk yolu inceleyerek, alternatif yol planlaması için yapılması gerekenler kararlaştırıldı. Eylemlerinin ardından kısa süre içersinde sorunlarına duyarsız kalmayarak, inceleme yapmak için karşılarında Vali Ali Fidan?ı gören köylüler ise bu ziyaretten oldukça mutlu oldular.

Vali Ali Fidan, daha sonra Muradiye Mengencik Köyüne geçerek incelemelerini sürdürdü. Burada İl Özel İdaresi tarafından yapılan yolları inceleyip Muradiye Mengencik Köyü sakinleriyle köy kahvesinde bir süre sohbet edip, köy ziyaretini tamamladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.