PARAYI VER HİZMET ALAMA!

PARAYI VER HİZMET ALAMA!

Belediye Otobüs Şoförlerinin tavırları pes dedirtiyor. Akşam saatlerinde şehir merkezinde bir belediye otobüs şoförü Vandallığı yaşandı. Otobüs Şoförünün bebek arabasıyla otobüse binmeye çalışan bayana tavrı pes dedirtti. Türkiye?nin belediyeye en çok para veren şehri olan Düzce?de, vatandaşların belediyeden alamadıkları hizmetler ise Düzcelileri isyan ettiriyor.


VER PARA HİZMET ALAMA paylaşan: duzcetv

 

Olay akşam saatlerinde Adil Seven otobüs durağından otobüse binmeye çalışan bebek arabalı kadına otobüs şoförü otobüse ön kapıdan binmesini istedi. Ancak ön kapının dar olması ve bebek arabasının otobüse sığmaması nedeniyle otobüse binemeyen kadın otobüs şoföründen orta kapıyı açmasını rica etti. Otobüs şoförü kadının ricasını kabul etmedi ve kadının ön kapıdan binmesi konusunda ısrar etti. Bu sırada otobüse binmeye çalışan diğer yolcularda şoföre kadının bebek arabasıyla birlikte ön kapıdan otobüse binmesinin imkansız olduğunu ve orta kapıyı açmasını söylemelerine rağmen otobüs şoförü ön kapıda ısrarcı olunca durakta bekleyen yolcularla şoför arasında tartışma yaşandı. Israrlar üzerine şoför mecburen otobüsün orta kapısını açtı ancak bu defa da bayan yolcu bebek arabasını otobüse bindirirken şoför kapıları kapatınca içinde bebek olan araba kapıya sıkıştı. Bebeğine zarar geldiği düşüncesiyle paniğe kapılan kadın çığlık atınca şoför kapıyı açtı bu da bayan yolcu kızgınlıkla otobüse binmeyi reddetti.

Yaşanan bu olayların ardından özellikle belediyeye çalışan otobüs şoförlerinin yolculara tavırları bir kere daha tartışılmaya başladı. Eğitimden ve hoşgörüden yoksun otobüs şoförlerinin Düzceliler için daha ne kadar tehlike saçacağı ve bu Vandallıklara Belediyenin ne zaman önlem alacağı ise merak ediliyor.

Diğer taraftan Türkiye?nin en pahalı otobüs biletini alan, en pahalı suyunu içen, Türkiye?de en pahalı hatta astronomik evsel katı atık vergisi ödeyen Düzcelilerin belediyeden sağlıklı, hoşgörülü, anlayışlı hizmeti ne zaman alacakları da yine kamuoyunda en fazla merak edilen konu olarak karşımıza çıkıyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.