SARIYAYLA İÇME SUYU BARAJI YÜKSELİYOR

SARIYAYLA İÇME SUYU BARAJI YÜKSELİYOR

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 2013 yılı Ağustos ayında temeli atılan Sarıyayla İçme Suyu Baraj inşaatı, havaların ısınmasıyla birlikte bütün hızıyla devam ediyor. 


Şantiye alanındaki iş makineleri, su tutacak alanın toprağını başka bir alan taşımaya başladılar. Baraj sahasında beton atma çalışmaları hızlandırıldı 22 metre yüksekliğe çıkıldı. Akçakoca?nın 100 yıllık temiz içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Sarıyayla Barajında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından 29 Ağustos 2013 tarihinde temeli atılan Akçakoca Sarıyayla Barajı?nın yüklenici firması, baraj alanı içinde su tutacak bölümün hafriyatını kaldırıldı ve beton atma çalışmaları hızlandırıldı.

 


 

 

Hava şartlarının iyi gitmesini fırsat bilen yüklenici firmanın şantiye yetkilileri, barajın su tutacağı gövde inşaatının temelini attıklarını belirterek, su tutacak alandaki ve baraj gövdesini kuracağımız alanda beton çalışmalarının hızlı bir şekilde başlayarak yaklaşık üçte birlik bölümünün tamamlandığını ve 22 metre yüksekliğe çıkıldığını belirttiler.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.