SEÇİM GÜVENLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

SEÇİM GÜVENLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

7 Haziran?da yapılacak olan genel seçimler öncesi Düzce?de seçimin güvenli bir şekilde geçmesi için alınan tedbirler ve siyasi partilere düşen görevler bugün Vali Ali Fidan Başkanlığında düzenlenen toplantıda görüşüldü.Vali Fidan toplantıda, genel seçimlerde Düzce?de 876 sandıkta 253 bin 189 seçmenin oy kullanacağını bildirdi.

Seçim güvenliği toplantısı Vali Ali Fidan Başkanlığında yeni kent polis merkezinde yapıldı. Kahvaltılı toplantıya ilgili birim amirleri ve siyasi partilerin il başkanları katıldı.

Vali Fidan, 25. dönem milletvekili seçimlerinin 7 Haziran günü yapılacağını hatırlatarak, Valilik ve ilgili birimlerle, seçimlerin güven ortamında gerçekleşmesi için gerekli tedbirlerin planlandığını söyledi.

Fidan, ? Ülkemizde ve ilimizde seçimler güven ortamı içerisinde gerçekleşecektir.Biz gerekli planlamaları yaptık. Bugün de siyasi partilerimizin il başkanları ile hem bir istişare toplantısı yapalım, seçimlere ilişkin hususları görüşelim diye bu toplantıda bir araya geldik. Ben bütün siyasi partilerimize, adaylarımıza seçimlerde başarılar diliyorum. Seçimlerin, Türkiye?mize, ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Bu seçimde Düzce ilimizde 876 sandıkta 253 bin 189 seçmenimiz oy kullanacak. Partilerin aday propaganda çalışmaları bundan sonra yoğunlaşıyor. Bizler onların da yasalar ve YSK kararları çerçevesinde gerçekleştirecekleri her türlü propaganda faaliyetinde kendilerine yardımcı olmak istiyoruz. Bu süreçte öncelikle bilinmesini isteriz ki, idare olarak tarafsız kalacağız, ama bütün partiler ve adaylarla yakın diyalog içinde olacağız.? Dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.