KOKUDAN DURULMUYOR?

KOKUDAN DURULMUYOR?

Havaların ısınması ile birlikte aylar önce tarlalara dökülen tavuk gübreleri sorun olmaya başladı. Kalıcı konutlar çevresinde tarlalar sulanmaya başlayınca tavuk gübrelerinin ağır kokusu insanları rahatsız eder hale geldi.  

Havalar ısınınca çevremizdeki pis kokular da duyulmaya başladı.Özellikle kalıcı konutlar civarında bulunan eski sistemdeki tavuk üretim tesislerinden çıkan tavuk gübreleri, kış aylarında tarlalarda biriktirilerek sıcaklar ile birlikte sulanmaya başladı. Çevreye kokular saçan gübreler bir de tarlalara dağıtılınca koku yüzünden insanlar günlük yaşamlarını süremez hale geldi.        

 

Geçtiğimiz aylarda hava kirliliğine tepki amacıyla Ana haber bültenini gaz maskesi ile sunan Mehmet İbrahimoğlu yine bir haberi maske ile sunmak zorunda kaldı.Çevrede yaşayanların şikayeti üzerine haber ekibimiz ile birlikte Kalıcı Konutlar bağlantı yolu kenarındaki Günbaşı köyüne giden İbrahimoğlu, buradaki koku nedeni ile maske takarak sunum yapmak zorunda kaldı.

Tarlalardaki tavuk gübreleri adeta küçük dağlar halinde çevreyi kirletmeye devam ederken, kokudan etkilenen vatandaşlar bu çevre katliamına dur denmesi için yetkilileri göreve davet etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.