HASTANE İNŞAATINI İNCELEDİ

HASTANE İNŞAATINI İNCELEDİ

Geçtiğimiz Şubat ayında Düzce Valiliğine atanan Ali Fidan, göreve başladığı günden bu yana yoğun çalışma temposu ile dikkat çekiyor. Valilik Makamında yoğun ziyaretçi akının yanı sıra sürekli gezilerle sorunları yerinde görmeye çalışan Vali Fidan bu kez Aziziye Mahallesinde yapımı devam eden ?Düzce 300 Yataklı Hastane İnşaatı ile Alt Yapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatında? incelemelerde bulundu.

İncelemeleri sırasında Vali Ali Fidan?a Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Zülfü Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahir Arslan, İnşaatın Müteahhit Firma Yetkilisi Selahattin Çalpan ve teknik personel tarafından inşaatın genel durumu ile ilgili bilgiler verdi.

 

Danışma ve karşılama büroları oluşturulsun

 

300 yataklı hastane inşaatının fiziki gerçekleşmesinin %78 civarında olduğu ifade edilirken, Düzce Valisi Ali Fidan, binanın tüm katları dolaşarak hasta odaları, ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, ilaç hazırlama odası, acil girişi, helikopter pisti ve otoparkı inceleyerek teknik personelden proje üzerinde de bilgi aldı.  Vali Fidan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve İl Sağlık Müdürüne, çalışmaları takip etmelerini, vatandaş merkezli çalışmalara önem vermelerini bunun için de danışma ve modern karşılama bürolarının oluşturulması talimatını verdi.

Bir an önce bitirin talimatı

Düzce için hastanenin önemli olduğunu ve bir an önce hizmete açılması gerektiğini ifade eden Vali Ali Fidan, bu nedenle işçi sayısının artırılarak hafta sonları da çalışmaların sürdürülmesini istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.