KOM,SOKAK SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

KOM,SOKAK SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Düzce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına bir darbe daha vurdu.

Yaptığı operasyon ve çalışmalarla uyuşturucu satıcılarına nefes aldırmayan KOM ekipleri, takip ettikleri bir kişiyi Ağa Mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına aldı. Yapılan çalışmalarda şüpheli şahıstan uyuşturucu temin eden 4 şahıs sentetik kannabinoid (bonzai) ve uyuşturucu hap(extacy) maddeleri ile yakalanarak, haklarında uyuşturucu madde kullanmak suçlarından yasal işlem başlatıldı.

Düzce Adliyesinden alınan mahkeme kararı ile Ağa Mahallesinde gözaltına alınan şahsın evinde yapılan aramalarda, paketlenmeye hazırlanmış vaziyette 1050 gr.(paketlenmiş hali takribi 2100 paket) sentetik kannabioid-bonzai maddesi , 490 extacy uyuşturucu hap ile 82 gr toz haline getirilmiş extacy maddesi ve 1 adet hassas terazi  ele geçirildi.

İmha edilmek üzere uyuşturucu maddelere el konulurken,  Emniyetteki işlemlerinin ardından Düzce Adliyesine çıkarılan şahıs, tutuklanarak Çilimli cezaevine teslim edildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.