SOYKIRIM İDDİALARINA TEPKİ

SOYKIRIM İDDİALARINA TEPKİ

Düzce Atatürkçü Düşünce Derneği ve Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, 1915 yılında yaşandığı iddia edilen Ermeni Soykırımı ile ilgili olarak protesto açıklamaları yaptılar.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Atay Yılmaz, Ermeni Soykırım günü olarak ilan edilen 24 Nisan 1915 günü, sadece 2 bin 345 Ermeni?nin tutuklandığını sabit ve belgeli olduğunu söyledi, olayın bir soykırım olmadığının en basit kanıtı olduğunu belirtti.

 

Yılmaz, ? Ermeni Soykırımı iddiası kocaman bir tarihi yalandır. Soykırım iddiasının tarihi bir dayanağı da yoktur. Ermeni soykırımı yalanı ile Türkiye ve Türkler suçlanmaktadır.Ermeni ırkını ortadan kaldırma özel kastı olduğu iddiası gülünçtür. Bunu gösteren tek bir belge yoktur.? Dedi.

Sözde Ermeni soykırımı iddialarını protesto eden Türkiye Gençlik Birliği üyeleri spor sokakta yaptıkları eylemde , ?Ermen soykırımı emperyalist bir yalandır? yazılı pankart taşıyarak, açıklama yaptılar. Eyleme Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez ve  milletvekili adayları da destek verdi.

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri yaptıkları açıklamada, ? Türk Milletine soykırım iddiaları ile diz çöktürülmek istenmektedir.Üstelik bunu kendi mahkeme kararlarını çiğneyerek yapmaktadır.?

Zaman zaman ? Soykırım yapmadık vatan savunduk sloganları ile kesilen açıklama şöyle devam etti:

? Dünyanın ilk Kurtuluş Savaşını vermiş ve 200 yıldır işgalcilerle boğuşan fedai milletin evlatları olarak buradan ilan ediyoruz. Bizi soykırımcı bir millet olarak ilan edip diz üstü çökertemeyeceksiniz.?  

Grup daha sonra sloganlar atarak dağıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.