BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Düzce Belediyesi tarafından Film Platosunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Bilim ve Sanat Şenliği" düzenlendi.Şenlikte birbirinden ilginç icatlar sergilendi, çocuklar şenlikte keyifli dakikalar geçirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Düzce Belediyesi tarafından "Bilim ve Sanat Şenliği" düzenlendi. Film platosunda gerçekleştirilen şenlikte, Bilim ve Sanat Atölyelerinin eserleri sergilendi, şenliğe il dışından da katılımlar oldu.


BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ paylaşan: duzcetv

Çocukların aileleri ile katıldığı şenlikte gitar dinletisi yer alırken, birbirinden ilginç icatları deneyen çocukla keyifli dakikalar yaşadı.

Batmayan Nişasta havuzuna giren bir çocuk ilgi ile izlenirken, havuzun yaratıcısı İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisi Abdullah Turan, icadı hakkında bilgi verdi, su ve nişasta karışımından oluşan havuzun özelliklerini anlattı.

Çocuklar kurulan atölyelerdeki icatları deneme fırsatı bulurken, bazı çocuklar ters yönlü gösteren gözlüğe ilgi gösterdiler. Şenliğe yine İstanbul?dan katılan Eylem Bilim Akademisi temsilcisi, gözlüğün işlevlerini anlattı diğer projeler hakkında bilgi verdi.

Şenlikte resim tutkunu çocuklarda diledikleri gibi resim çizme imkanı buldular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.